Iskoristite priliku da dublje radite na zamjeni negativnih obrazaca razmišljanja i ponašanja, sa pozitivnim stanjem uma i pozitivnim akcijama.

Nakon uspješne onlajn radionice sa Mohanđijem “Osnaži se!”, koja je održana u septembru, sa velikim zadovoljstvom objavljujemo da će se sljedeća onlajn radionica sa Mohanđijem, “Osnaži se 2”, održati od 4. do 12. decembra 2021!

Tokom programa Osnaži se 2, imaćete priliku dublje da radite na zamjeni negativnih obrazaca razmišljanja i ponašanja, sa pozitivnim stanjem uma i pozitivnim akcijama. Program će vam pomoći da prestanete da čekate druge, da prestanite da čekate da se okolnosti promijene. Omogućiće vam da preuzmete sudbinu u svoje ruke pokazujući vam kako da preuzmete punu odgovornost za svoje misli, emocije i ponašanje. Tek tada možete početi da vidite istinsku promjenu i živite životom koji želite.

Serijal programa “Osnaži se!” ima za cilj transformaciju i otvoren je za svakoga ko ima 15 ili više godina. Tokom ove radionice, Mohanđi će lično voditi procese i davati tehnike za samoposmatranje, osnaživanje i unutrašnju stabilnost kako bi se prevazišle sve životne oluje.

Tokom ovog programa, naglasak će biti na postizanju transformacije u vašem unutrašnjem sistemu, što uključuje:

  • Učenje povezivanja sa sopstvom
  • Sticanje stabilnosti i sposobnosti odgovaranja (a ne reagovanja) na situacije
  • Svjesnost ograničavajućih vjerovanja, navika i obrazaca
  • Svjesno odvajanje od svega onoga što nas vezuje
  • Postizanje jasnoće i unapređivanje svog unutrašnjeg “softvera”
  • Prihvatanje načina razmišljanja o neustrašivosti
  • Razumevanje uloge svrhe u vođenju smislenog života i ostvarivanje vašeg punog potencijala
  • Buđenje ka višoj svijesti i doživljavanje istinskih i trajnih promjena u sebi.

Program će se održati putem Zoom-a, uz simultane prevode sa engleskog na naš jezik, kao i mnoge druge jezike, kako bi se prilagodilo zainteresovanim grupama ljudi iz cijelog svijeta.

Za više detalja pišite na programi@mohanji.org 
Za prijavu
 za događaj posjetite stranicu ovdje.

Rezervišite svoje mjesto!