Pozivamo vas da otvorite srca i uzletite Visoko uz primjenu duboko efektivnih metoda koje nam je poklonio Mohanji, na energetski snažnoj lokaciji, u dolini bosanskih piramida.

Program koji vodi Monika Nedić, Mohanji acharya, obuhvata čas Himalajske tradicionalne joge, tehnike disanja, joga nidru (duboko vođeno opuštanje), kratki grupni Mai-Tri metod energetskog balansiranja, Mohanji wellness hodanje, kao i posjetu Tunelima Ravne.

Program ćemo započeti časom joge. Suština tradicionalne joge je u jednostavnosti i prirodnosti. Joga je stanje u kojem su tijelo, um i duša u potpunosti usklađeni. Takav sklad nas dovodi do savršenog zdravlja i smirenosti, do stanja gdje smo sretni bez nekog posebnog razloga, stanja bez ikakvih briga, bijesa ili stresa. Stoga na jogu ne gledamo kao na klasično vježbanje.

Tokom našeg petosatovnog druženja, imaćete priliku da iskusite i kratki grupni Mai-Tri, metod energetskog čišćenja i balansiranja, te uz pomoć praktičarke, koja je duboko povezana sa sviješću duhovnog majstora Mohanjija, svjedočite postavljanju čiste namjere otvaranja ka ljubavi. Na ovaj način se oslobađa protok energije koja pročišćava, kreira i podmlađuje, te postajete mirniji, sretniji i zadovoljniji u svakodnevnom životu.

U cilju dodatnog postizanja energetskog poravnanja i usklađenosti u našem tijelu radićemo tehniku Mohanji Wellness hodanje. To je važna dodatna podrška našem zdravlju, imunitetu i svjesnosti.

Za kraj, imaćemo organizovanu posjetu Tunelima Ravne. Na piramidama u Visokom i u podzemim tunelima izmjereno je stalno prisustvo blagotvornog elektromagnetizma i ultrazvuka od 28 kHz, Šumanove rezonance od 7,83 Hz (najbolje energetsko polje za fizičke, umne i duhovne sposobnosti čovjeka), visoke koncentracije negativnih jona do 60.000 po kubnom centimetru (medicinska nauka zna da negativni joni povećavaju nivo kisika u krvi, ubijaju viruse i bakterije i čiste zrak od prašine). U tunelima se bilježi odsustvo štetnih kosmičkih zračenja i prirodne radioaktivnosti i neutralizovana su negativna podzemna zračenja. Stoga su tuneli potpuno zaštićen prostor. U tim uslovima ćelije organizma započinju proces regeneracije.

Ukoliko osjetite unutrašnji impuls da nam se pridružite, molimo vas da dolazak potvrdite putem emaila na bih@mohanji.org ili porukom na viber broj 063 020 009.

Broj mjesta je ograničen.

Prisustvo programu je vidu donacije u iznosu od 50 KM.