U subotu, 16. aprila u 9h održaće se radionica Svjesnog detoks disanja koju će voditi Mohanji ačarja Staša Mišić

Oslobodimo se svega što nam ne treba. 

Stiglo je proljeće i našem umu i tijelu je potreban detoks. U žurbi modernog života potrebne su nam jednostavne metode koje su uvijek, svugdje i lako primjenjive.

Ukoliko želite naučiti efikasnu metodu za detoks pridružite nam se na radionici “Svjesno detoks disanje” koju će voditi Mohanji ačarja Staša Mišić, certificirani instruktor Himalajske tradicionalne škole joge.
Osim svjesnog disanja uživaćemo u Himalajskoj tradicionalnoj jogi koja će biti prilagođenja svim nivoima pa čak i onima koji nikad nisu praktikovali jogu.

Tehnika Svjesnog detoks disanja omogućava čišćenje na svim nivoima – fizičkom, emocionalnom, mentalnom, duhovnom te detoksikaciju od toksina, emocija i blokada, sve do ćelijskog nivoa.

Kada se oslobodimo svega onoga što nam stvara težinu poput, mržnje, ljubomore, zavisti, bijesa, tuge, krivice, kajanja,… bliže smo svojoj suštini, a to je ljubav. Što smo više povezani sa višim frekvencijama, postajemo stabilniji i fleksibilniji, te se lakše nosimo sa svim izazovima koje nam život donosi.

Mohanđi o Svjesnom detoks disanju:

Svjesno detoks disanje podiže vašu svijest na ćelijski nivo. U tijelu postoji šest stotina triliona ćelija. Svaka ćelija ima moć da vas stvori. Skladištenje koje se odvija kontinuirano kroz utiske koje prikupljamo iz svijeta postaje nakupljeno u cijelom našem sistemu. Kroz svjesno detoks disanje čistimo površinski nivo ili izvlačimo nakupljeni uskladišteni materijal u nama. U trenutku smrti, neki ljudi prolaze kroz ekstremne bolove. Jer kada je duša spremna da napusti tijelo, ona mora sakupiti sve uskladištene utiske da bi stvorila drugo postojanje. Ono što se dešava je da duša počinje da skuplja sve sačuvane utiske sa ćelijskog nivoa.

Ovakvo disanje smanjuje skladištenje u ćelijama. Ako ga stalno praktikujete, ono vas potpuno čisti i sve ove ćelije bivaju prazne. Kada su ćelije prazne, nema šta da se skuplja i duša izlazi iz tijela vrlo lako. U položaju embriona, u materici vaše majke, je čista svijest, ništa drugo. Nema utisaka. Beba je čista svijest. Potpuno je u skladu sa vibracijama univerzuma. Kako se dijete rodi, obično poslije pet godina ego počinje da se razvija, ličnost počinje da se formira, pa se ličnost više fiksira u sistem. A onda se dešava da je teško ostaviti nešto, pustiti nešto. Ako živite 20, 30, 40 godina u jednom tijelu, već ste sebe identifikovali kao sebe i ovu ličnost. Poenta je da ste u mogućnosti da otpustite taj uticaj ličnosti u sistem…

Prijavite se na: +387 63 020 009

Početak: 16.aprila 2022, u 9h

Lokacija: Marka Marulića br. 2, “Košnica”, bistro Zdravo, Sarajevo

Važna napomena: Ova tehnika se ne preporučuje osobama koje pate od epilepsije, vrtoglavice, teških srčanih tegoba, bruha i veoma visokog krvnog pritiska. Trudnice takođe ne mogu da rade Svjesno detoks disanje.