Proljeće je pravo vrijeme za veliko spremanje, ne samo prostora u kome živimo već i našeg tijela, prostora gdje stanuje naša duša.

Mohanđi Fondacija BiH organizuje u subotu 8. aprila 2023. godine u Banjaluci radionicu pod nazivom “Veliki proljetni detoks“. 
Program će voditi Staša Mišić, Mohanđi Ačarja iz Srbije, Mai Tri praktičar i sertifikovani instruktor Himalajske škole tradicionalne joge.

Pozivamo vas da od 10.00 do 13.00 časova odvojite kvalitetno vrijeme za sebe i oslobodite se svega onoga što vam više ne služi. 


Tokom programa kroz jednostavne a izuzetno djelotvorne tehnike koje nam je dao Mohanđi imaćemo priliku da otpustimo sve što nas pritiska i stvara težinu, bolje spoznamo ko smo, te lakše razumijemo kako sebe tako i druga bića. Kad smo svjesni ko smo i kad spoznamo pravu istinu, lakše prihvatamo sve to nam život donosi i više uživamo u životu.

Program:
– Svjesno detoks disanje
– Ogledalo duše
– Individualni Mai-Tri tretmani

Tehnika Svjesnog detoks disanja nam pomaže da prodremo duboko u svoj ćelijski sistem i izbacimo sve nepotrebne impresije i emocije, koje nas udaljavaju od naše istinske prirode, naše duše. Kada se oslobodimo svega onoga što nismo, bliži smo svojoj suštini, ljubavi, i bolje povezani sa višim frekvencijama, te samim tim postajemo stabilniji i fleksibilniji i lakše se nosimo sa svim izazovima koje nam život donosi.

“Svjesno detoks disanje podiže vašu svijest na ćelijski nivo. U tijelu postoji šest stotina triliona ćelija. Svaka ćelija ima moć da vas stvori. Skladištenje koje se odvija kontinuirano kroz utiske koje prikupljamo iz svijeta postaje nakupljeno u cijelom našem sistemu. Kroz svjesno detoks disanje čistimo površinski nivo ili izvlačimo nakupljeni uskladišteni materijal u nama.”
– Mohanđi

Proces Ogledalo duše je tehnika prepoznavanja duše u drugom biću, povezivanjem kroz oči. Ovaj proces nam omogućava da razumijemo nivo svijesti drugog bića, uključujući strukturu njihove prirode, da bismo doživjeli sebe i druge izvan našeg fizičkog tijela, uma, intelekta.

“Kada se zaista povežete očima, vi probijate sve ove obrasce i vidite istinu. Ako zaista razumijete oči, razumijete nečiju čitavu prirodu – uključujući sklonosti. Sve se vidi. Oči su veoma, veoma važne za razumijevanje nivoa svijesti drugog. Ili čak za razumijevanje strukture prirode drugog čovjeka.”
– Mohanđi

Na kraju programa učesnici će imati priliku da se bolje upoznaju sa Mai- Tri metodom iscjeljenja i, ukoliko žele, iskuse tretman.

Datum: 8.4.2023.
Vrijeme: 10-13h
Lokacija: Holistički centar “Ananda”, Braće Mažar i majke Marije 70A
Preporučena donacija: 50KM
Prijave na: +387 60 35 85 528


Napomena: Zbog jednog dijela programa potrebno je da učesnici ponesu prostirke na koje će moći da legnu na kratko.