Naučite da se nosite sa svakom životnom situacijom bez emocija, koristeći intelekt i napredujte na putu oslobođenja.

Pridružite se 7-dnevnoj onlajn interaktivnoj radionici sa Mohanđijem!

Živite oslobođeno i svjesno!


Svjesnost je put do svijesti:

Kada postanete pročišćeni sa savršenom svjesnošću o sebi i predanošću vrhovnoj svijesti, ISTINA vam se otkriva kroz doslednu povezanost. Stvarnost sija. Sve što treba je da obratite pažnju na Boga u sebi sa punom svjesnošću.

Usudite se da iskusite život:

Doživite život onako kako vam dolazi. Ne opirite mu se. Vjerujte u svoja iskustva, a ne u tuđe riječi. Zavisite samo od svojih iskustava, iako to možda nije apsolutna istina.

Pronađite sebe, istražite, poboljšajte se. Poznavajući sebe, spoznajete univerzum. Doživite univerzum doživljavajući sebe.

PRIJAVI SE!

Oslobođenje je stil života, nije duhovna praksa. To je stanje.


Zašto je ova interaktivna onlajn radionica tako moćna?

Seriju radionica Osnaži se je osmislio Mohanji i on ih lično vodi, kako bi omogućio ljudima da ostvare svoj pravi potencijal – tj. da probude potencijal Majstora u sebi. Dok je prva radionica bila posvećena „Upoznavanju sebe“, sljedeće radionice su fokusirane na „Budi ono što jesi“ i dostizanje svog punog potencijala.

Ključni aspekti ove radionice:

  • Duboki sadržaj predstavljen u jednostavnom i praktičnom formatu – Mohanđijeve smjernice su veoma duboke i transformišuće, ali ipak predstavljene vrlo jednostavno, razumljivo i na lako primjenljiv način.
  • Rezultati vidljivi tokom samog programa – radionice uživo tokom 7 uzastopnih dana. 
  • Djelotvornost od samog početka – svakodnevne tehnike i prakse koje pomažu u introspekciji i kontemplaciji.
  • Fokus na transformaciji – su osmišljene da potpuno izmene vaš pristup životu. Naučićete kako da promenite svoja razmišljanja, svoja uvjerenja, svoje navike i prioritete kako biste imali srećniji i ispunjeniji život.
  • Odgovornost kao dio grupne podrške – pridružićete se snažnoj zajednici drugih učesnika na ovom putovanju; razmjena iskustava i međusobna podrška dodatno obogaćuju ovo zajedničko putovanje.
  • Direktno, lično jedan na jedan sa Mohanjijem – svaka osoba ima mogućnost za postavljanje direktnih pitanja Mohanjiju tokom radionice.

Osim navedenog, Mohanjijevo vođstvo i energija djeluju na naš podsvjesni um kako bi se uhvatili u koštac sa svim strahovima, sumnjama i blokadama koje naš logički (svjesni) um jednostavno ne može da dosegne. Ovo daje izvanredne rezultate što se vidi iz iskustava učesnika.

PRIJAVI SE!

Duhovnost znači pronalaženje istine u sebi koja donosi ovladavanje umnom materijom.

Kotizacija za program:

Minimalna donacija je 95 evra. Svaki veći doprinos je od velikog značaja, jer se usmjerava ka dobrotvornim aktivnostima Mohanđi fondacije. Prihod će ići ka podizanju i razvoju duhovnih centara, gdje će svi koji žele moći dosljedno da rade duhovnu praksu i idu ka buđenju potencijala Majstora u sebi. Drugim riječima, prostori u kojima ljudi mogu da žive i praktikuju učenja iz ovog programa. Sve aktivnosti Mohanđi fondacije su orjentisane na pomoć ljudima da dođu do svog punog potencijala.

Raspored programa:

Uživo 7 dana program sa Mohanjijem preko ZOOM-a na engleskom jeziku sa prevodom na balkanske jezike, održavaće se od 8. do 14. maja 2022.

Radnim danima sat i po, vikendom (subota i nedelja) dva sata od 14h po našem, centralno evropskom, vremenu.

PRIJAVI SE!

Iskustva

“Dopala mi se Mohanđijeva nevjerovatna mudrost, jasnoća, oštrina i praktičnost. Odličan, odličan program.”
Mirela, Srbija

“Dobila sam precizne i duboke smjernice da slijedim sebe, da vidim koliko je važno živjeti svjestan i ispunjen život. Snažno se slažem sa Mohanđijevim učenjima, jer nas kroz cijeli proces vodi striktno, precizno, a opet, s ljubavlju. Izuzetno sam blagoslovljena što sam na ovom putu, hvala ti beskrajno, Mohanđi.“
Suzana, Makedonija

“Dat mi je čvrsti smijer (ispunjen osnaživanjem, vodstvom i ljubavlju) i napredovanje u potrazi koja se čini da je bezvremena.“
Himali, SAD

“Sviđa mi se što nam je data vrlo jednostavna tehnika da svjesno pravimo pauze koje nam pomažu da se nosimo sa promjenama ili anksioznošću u svakodnevnom životu. Ona polako donosi pomak od nesvjesnosti do svjesnosti.“
Nirupma, Indija

“Radionica mi je donijela više jasnoće o tome kako dalje u svom svakodnevnom životu. Veoma sam srećna što mogu biti dio ovog programa.“
Jana, Nemačka

“Stekla sam više unutrašnjeg mira, bolje razumijevanje drugih i sebe. Naučila sam da budem to što jesam, da je sve u nama i da više treba da se fokusiram na to da živim u sadašnjem trenutku. Naučila sam kako da počnem da se nosim sa strahovima i kontrolišem ljutnju. Znam da je preda mnom još dug put. Bilo je jako inspirativno i puno pozitivne energije koju ne znam opisati riječima.”
Simona, Slovenija

“Dobila sam veću stabilnosti i rast, otpuštanje problema iz prošlosti bez tuge i bola, svjesnija sam svoje snage i dobrote (bez pretencioznosti). Jednostavno, jako mi se dopao program!”
Olga, Španija

“Program je došao u pravom trenutku mog razvoja, to je bilo upravo ono što mi je trebalo da napredujem na svom putu ka pronalaženju svog pravog Ja. Konačno osjećam da sam na pravom putu. U dobu od 67 godina, nakon cjeloživotnih pokušaja, konačno sam pronašao ono što mi je bilo potrebno. Izuzetno sam srećan što mi je Mohanji dao priliku da dotaknem svoj najveći potencijal u ovom životu. Veoma sam zahvalan.“
Søren, Danska

“Radionica mi je donijela više stabilnosti, jasnoće i odlučnosti.“
Jasmina, Srbija