Sanskrit je suština u svijetu buke. Sanskrit je stvaran. Ništa se ne može porediti sa sanskritom. Ni jedan jezik ne može biti ni blizu kao sanskrit.

Za mene, sanskrit nije samo jezik, to je kultura. On predstavlja veličanstvenu tradiciju. Sanskrit je suština onoga što jesmo. Sanskrit je nastao na samom početku našeg postojanja, još u doba Veda. Sanskrit je čist i nikada ne može biti zagađen. Sanskrit je osnova za testiranje i doživljavanje frekvencija koje nije lako razumijeti u ovom svijetu buke. Sanskrit je suština u svijetu buke. Sanskrit je stvaran. Ništa se ne može porediti sa sanskritom. Ni jedan jezik ne može biti ni blizu kao sanskrit.

On ne samo da istražuje najdublje tajne iz prošlosti koje su u Indiji uglavnom pisane na sanskritu, već poveća sposobnost da se centriramo kroz te riječi. Ovo je jezik koji nas centrira. Ovo je jezik koji nas ustrojava, i ovo je jezik koji, dok ga izgovaramo ili ispjevavamo mantre, podmlađuje svaku ćeliju. Sanskrit je naš otkucaj srca. Sanskrit je otkucaj srca, zvuk Bharata (Indije). Sanskrit je stvaran.
Sanskrit će živjeti zauvijek.

Komentariši