Pridružite se poludnevnom programu!
Yoga studio Lama, Maršala Tita 105, Mostar
Subota, 01.04.2023. od 17 do 19:30 sati

Ako osjećate da ste zatrpani mislima i osjećanjima koje vas čine teškim i nervoznim, nedostaje vam prostor za lakoću postojanja i priželjkujete olakšanje, mir i pozitivnost, pozivamo vas da nam se pridružite na poludnevnom PROGRAMU UNUTRAŠNJE TRANSFORMACIJE na kojem ćemo se posvetiti našem unutrašnjem prostoru.

A evo šta nas očekuje:

– Prezentacija Mai-Tri metoda
–  Svjesno detoks disanje
– Meditacija “Procvat ljubavi”

Mai-Tri metod

Mai-Tri metod je jedinstveni metod dubinskog energetskog čišćenja i harmonizacije u kojem se uklanjaju duboko usađene podsvjesne blokade, čak i iz najsuptilnijeg sloja našeg postojanja – kauzalnog (uzročnog) tijela.

Svrha ovog tretmana je dubinsko energetsko čišćenje, balansiranje i harmonizacija energetskih centara i svih slojeva aure.

Svjesno detoks disanje

Svjesno detoks disanje 𝐣𝐞 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐧𝐳𝐢𝐯𝐚𝐧, 𝐩𝐫𝐨𝐜̌𝐢𝐬̌ć𝐮𝐣𝐮𝐜́𝐢 𝐩𝐫𝐨𝐜𝐞𝐬 koji podrazumijeva abdominalno disanje u tri nivoa, zauzimajući različite položaje tijela.

Prodire duboko u ćelijski sistem i izvlači sve nepotrebne impresije i blokade koje usporavaju životnu energiju da slobodno teče. Svjesno detoks disanje donijeće osjećaj lakoće, rasterećenja, poletnosti i duboke opuštenosti.

Naše tijelo pamti sve senzacije i impresije koje smo upili od okruženja, počevši od vremena kad smo bili u utrobi majke. Svjesno detoks disanje prodire pravo u ćelijski sistem organizma i podstiče proces detoksifikacije tijela, ali može i uticati na otklanjanje naših blokada, ograničavajućih uvjerenja, na sva ona “ne mogu”, “slab/a sam ja za to”, “ne smijem” i sl.

Osobe koje su iskusile ovu tehniku, a posebno oni koji su je izvodili više puta, podijelili su različita svjedočenja ne samo o osjećanju olakšanja, mira, rasterećenosti nego i o osjećanju volje, odlučnosti, unutrašnje snage i jasnoće.

Napomena:

Svjesno detoks disanje intenzivan je proces i stoga se ne preporučuje osobama sa ozbiljnijim srčanim oboljenjima, hernijom i težim problemima sa želucem, trudnicama, te dojiljama, kao ni maloj djeci.

Meditacija

Nakon što smo oslobodili svoje tijelo ustajale, stare energije i opskrbili ga svježom pranom, životnom energijom, posvetićemo se povezivanju sa svojim unutrašnjim prostorom.

Zaronićemo u jednostavnu, a učinkovitu meditaciju „Procvat ljubavi“ koja nam pomaže da njegujemo ljubav u sebi, da osjetimo povezanost sa svima i spoznamo da je cijeli univerzum u nama samima.

Za vrijeme meditacije daje se energetski transfer koji produbljuje čitavo iskustvo.

Radujemo se druženju!

Prijave na: +387 61 819 741

Iznos razmjene za učešće je 50,00 KM.