Nakon više od dvije godine, Mohanji ponovno dolazi u Hrvatsku, kako bi održao predavanje na temu povratka svojoj autentičnoj, slobodnoj i prirodnoj ličnosti.

Mohanji više od 10 godina širom svijeta podstiče ljude da izgrade bolji odnos sa sobom, porodicom i zajednicom. O dubokim istinama govori na vrlo jednostavan, jasan i svima razumljiv način, uz neizostavan začin duhovitosti i osjetne energije ljubavi. Njegova predavanja nisu tek puka informativna predavanja; to su zaista živi, nadahnjujući, interaktivni susreti koji donose životnu transformaciju, daju ohrabrenje i podršku da vi zaista budete Vi.


Tokom dvosatnog predavanja osvrnućemo se na važnost ličnog integriteta i doslednosti sebi, razvijanja zdravih odnosa, napredovanja u životu i pozitivnog uticaja na zajednicu. Upoznat ćete meditaciju i tehnike koje snaže naše telo i duh, i imati priliku direktno postaviti pitanja Mohanjiju.


U užurbanosti današnjeg vremena, izazova je mnogo. Zbog toga, ukoliko vam je potreban podsticaj za pokret ili novi smijer, ovo druženje je pravi trenutak da uz pomoć jednostavnih i vrlo efikasnih tehnika, upoznate načine kako samostalno i redovno da održavate svoj mir i stabilnost.


Gledati na život otvorenim umom – s povjerenjem, ljubavlju, poštovanjem i zahvalnošću.


Biti svoj


SLOBODAN. AUTENTIČAN. PRIRODAN.

PRIJAVI SE!

Zbog ograničenog broja mjesta, svima koji su zainteresovani smo omogućili da se priključe onlajn programu sa Mohanijem, od 19 časova.