Zadovoljstvo nam je najaviti Kriya intenziv, ritrit koji će se od 11. do 15. septembra održati u Bosni i Hercegovini.

Osmišljen isključivo za praktikante Kriye svijesti, ovaj ritrit potpuno je drugačiji od svih koje ste do sada poznavali.

Tokom četiri dana njegovog trajanja, sveta i izuzetno moćna Kriya svijesti praktikovat će se u fizičkom prisustvu pravog duhovnog Majstora, Mohanjija, na energetski izvanrednim lokacijama kao što su Piramida Sunca, Piramida Mjeseca i podzemni tuneli Ravne, koji su svi dio čudnovate Doline bosanskih piramida, jednog od najznačajnijih energetskih portala na planeti Zemlji.

Ko može prisustvovati ovom ritritu?

Svi inicirani Kriya praktičari, kao i svi oni koji su prošli obavezan trening, dobrodošli su da se prijave za ovaj događaj.

U slučaju da osjećate unutrašnji poziv za ovu svetu tehniku kao i sam ritrit, a niste prošli obavezan trening, još uvijek imate priliku učiniti to prije septembra.

Za više informacija i prijavu posjetite: https://mohanji.ba/krija-svesti/

Zašto Krija svijesti?

Kriya svijesti omogućava tragaocu život potpune slobode – oslobođenje od okova uma i njegovih obrazaca. Ova moćna tehnika data je Mohanjiju sa svrhom vođenja čovječanstva ka ovom oslobođenju.

Kriya svijesti počinje inicijacijom u specifičnu tehniku, ali ona je zapravo životni stil poniznosti, nenasilja, zahvalnosti i čistoće. Kada se sa posvećenošću dosljedno praktikuje, Kriya svijesti može se opisati kao raketa ka duhovnoj evoluciji i oslobođenju.


 “Sveti su put i odredište.

Sveti su praksa i praktičar.

Sveta je inicijacija.

Kriya je sveta.”

– Mohanji

Izvođenje Kriye svijesti u najjačim duhovnim centrima povećava učinak na praktičare.
Mnogi od njih doživljavaju duboka meditativna stanja, a iscjeljenje se može dogoditi sasvim spontano, ubrzavajući duhovni napredak.

Zašto Bosanske piramide?

Izvođenje Kriye svijesti u najjačim duhovnim centrima povećava učinak na praktičare. Mnogi od njih doživljavaju duboka meditativna stanja, a iscjeljenje se može dogoditi sasvim spontano, ubrzavajući duhovni napredak.

Kolijevka Kriya Intenziv ritrita sa Mohanjijem ponovo će biti Bosanska dolina piramida. Okružena prekrasnom prirodom i smještena iznad podzemnog sistema tunela, ova izvanredna lokacija uvijek iznova očarava prilikama za užitak i nova otkrića.

Ovog septembra pridružite se Kriya Intenzivu sa Mohanjijem na Bosanskim piramidama i doživite vrhunac svog treninga i praktikovanja Kriye.

Više informacija o Bosanskim piramidama možete pronaći na:  https://piramidasunca.ba

Vidimo se 11-15. septembra 2024!

CIJENA

Puna cijena po osobi iznosi 800 EUR

Postoji mogućnost plaćanja u tri rate

Dodatno: popust za porodice

U PONUDU JE UKLJUČENO

SMJEŠTAJ

Smještaj je obezbjeđen u potpuno novoizgrađenom hotelu sa 4 zvjezdice u Visokom, dijeljenje dvokrevetnih i trokrevetnih soba

HRANA

Puni pansion sa veganskim obrocima

PRIJEVOZ

Udoban autobusni prijevoz za sve posjete lokacijama predviđenim u programu

PROGRAM


Satsanzi s Mohanjijem, vođeni procesi, izleti do Bosanskih piramida i tuneli Ravne, kao i na Vrelo Bosne – sve ulaznice su uključene u cijenu

DETALJI PUTOVANJA

Ako dolazite avionom, sarajevski aerodrom je udaljen 30 minuta autom od hotela

Učesnici su obavezni sami rezervisati svoje avio karte

Transfer od/do aerodroma može biti organizovan na zahtjev (dodatni trošak)

Link za prijavu : /https://mohanji.org/apply-for-kriya-intensive-retreat/