Satsang sa Mohanđijem

Ovakva čast se ne dešava svaki dan, dešava se svakih 10 godina! Ove godine slavimo deceniju Mohanđijevog nesebičnog služenja svijetu , i to 19.6.2022. u hotelu Park u Novom Sadu. U ovom bogatom i svečanom programu od 16 do 20 sati, izdvajamo satsang s Mohanđijem uživo, premijeru filma i promociju knjige o Mohanđijevom životu u službi, te plesni program Himalajske škole tradicionalnog plesa.

Svojim prisustvom doprinosite još jednom plemenitom i važnom djelu Mohanđijevog puta službe – dio dobiti sa ovog događaja će biti usmjeren ka izgradnji CENTARA ZA MIR, projekat koji je u toku, a koji ima za cilj da širom svijeta izgradi mjesta susreta i utočišta. Ovo je još jedan u nizu darova Mohanđijevog legata svijetu.

Prijave su obavezne, a broj mjesta ograničen. Da biste rezervisali svoje mjesto, potrebno je da ispunite kratak formular i izvršite uplatu kotizacije.

Kotizacija: 6000 dinara  (101.5 KM)

Ako želite da odate poštovanje i proslavite službu jednog čovjeka punog nesebične ljubavi, humanosti i zajedništva van svih granica i ograničenja – dobro došli, ujedinjeni u ljubavi.

PRIJAVI SE!