Zbog vašeg velikog interesovanja, zadovoljstvo nam je da najavimo još jednu priliku da se sretnete s Mohanjijem na Bosanskim piramidama u Visokom.

Dobrodošli na satsang i shaktipat sa Mohanjijem, u ponedjeljak 14. juna 2021.god. u 14h. 

Poklonite sebi rijetku priliku druženja sa Mohanjijem na satsangu. Osjetite blagoslov suptilnih energija bezuslovne ljubavi. Na satsangu, Mohanji odgovara na pitanja posjetilaca o svakodnevnom životu i dilemama sa različitih duhovnih staza. Kao realizovani duhovni majstor, Mohanji prenosi najdublje istine sa preciznošću, jasnoćom, jednostavnošću i sebi svojstvenim humorom. Njegova učenja odišu jednostavnošću i praktičnošću, te su kao takva primjenljiva u svakodnevnom životu savremenog čovjeka.

Shaktipat je prenos energije s viših nivoa svijesti. Tradicija shaktipata je da ubrza duhovni proces i rast. Samim tim, shaktipat je čista milost. On je rijedak, predivan i božanski dar. Shaktipat je fenomenalno iskustvo, prenos kosmičke shakti energije kroz vašu krunsku čakru. U procesu spuštanja energije kroz kičmu ona sagorjeva i čisti vašu karmu (ostatke posljedica postupaka ili želja iz prošlosti).

Dobrodošli su svi koji osjete poziv za ovaj duboki uron u sebe, a prioritet za učešće na ovom događaju imaju ljudi koji nisu uspjeli da se sretnu s Mohanjijem na organizovanim ritritovima. Broj mjesta je ograničen lokacijom održavanja događaja.

Kotizacija za učešće iznosi 30EUR (ili 60KM).

Prijave su najkasnije do petka 11.06.2021. godine.

Link za prijavu: “Prijavi se