Svako jutro od 1. do 21. februara 2022, u 6.15h, priključite se joga izazovu i izgradite zdrave jutarnje navike.

Kako započinjete vaš dan? Da li imate nelagodu ili bol u nekom dijelu tijela od pretjeranog sjedenja? Da li je vrijeme da se pokrenete? Kako se osjećate nakon praznika, da li ste možda pretjerali sa hranom i pićem?

Ukoliko dobro razmislite o ovim pitanjima i samo na neka od njih odgovorite sa DA, dobro došli ste na  joga izazov u trajanju od 21. dan!

Ovaj program ima za cilj stvaranje zdravih navika i bolji osjećaj u toku dana. Praktikovanje joge i vježbi disanja nakon buđenja ima višestruke dokazane pozitivne efekte na naše tijelo i psihu – povećava se mentalna bistrina, osjećamo se lakše, srećnije, energičnije i svježije, koncentracija se povećava, a vremenom počinjemo da osjećamo i trajnu promjenu u našem tijelu i raspoloženju, kao i reakcijama na ono što se dešava oko nas.

Kome je namjenjen ovaj program?
Ovaj izazov je namjenjen svim zdravim osobama, uključujući i početnike koji nikada do sada nisu vježbali jogu, kao i vježbačima srednjeg nivoa koji prosto žele da započnu svoj dan jogom.

Kako izgleda program?
Prve nedelje krenućemo sa laganim vježbama kako bismo lagano pripremili tijelo za ono što slijedi narednih nedelja.  Druge i treće nedelje uvodićemo postepeno joga asane (položaje)  i blago povećavati intenzitet.  Svakako, program prilagođavate svojim granicama i mogućnostima i nikada ne idete van njih. Svaki dan radićemo i vježbe disanja.
Šta ukoliko preskočim jedan dan?
Snimci će biti dostupni za gledanje istog i narednog dana.

Koliko iznosi kotizacija za učešće na programu?
Kotizacija iznosi 30 eura (3.500 din)

Kako mogu da se prijavim?
Pišite na mejl: acharyamonikab@mohanji.org

Napomena:  Ukoliko imate zdravstvenih tegoba, ili ste imali neku povredu, operaciju, savjetujte se sa vašim ljekarom.