Moć ljubavi u nama je jaka i izuzetno transformativna pod uslovom da je svjesno biramo i primjenjujemo u ključnim životnim momentima.

U nedjelju, 26. septembra 2021, od 16 do 18h, krenućemo zajedno Putem svjetlosti, tokom procesa koji daje krila upravo toj vječnoj moći ljubavi u nama, te podstiče svjesno biranje jedne uzvišene odgovornosti prema sebi, ljudima koji nas okružuju, kao i prema Majci Zemlji.

Kratak video gdje Devi opisuje važnost Svjetlosti u vremenu u kome živimo možete pogledati ovdje.

Živimo u vrijeme velikih izazova u kojem je onaj najveći kako prevazići strah, nesigurnosti i svakodnevne uplive negativnosti svih vrsta, podići svoju vibraciju i istinski živjeti bezuslovnu ljubav kao svoju višu svrhu. Zvuči jednostavno, ali je većini neizvodljivo.

Velika je odgovornost biti svjestan. Rijetko ko može isplivati iz močvare kolektivne negativnosti, naročito kada zavlada strah. Zato je proces Putem svjetlosti od ključne važnosti upravo u vrijeme u kome živimo. Aktivacija moći ljubavi u srcu, protočnost energije kroz centralnu osu i aktivacija pinealne žljezde, naše antene u višu svijest, su ključni elementi ovog procesa. Povezivanje sa vibracijom Velikog centralnog sunca i sprovodjenje te uzvišene energije kroz svoju centralnu osu sve do srca Majke Zemlje je prelijepo iskustvo osnaživanja našeg svjesnog izbora ljubavi nad strahom ili pohlepom.

Nakon samog procesa od sat vremena slijedi i druženje, u intimnoj atmosferi privatnosti i otvorenosti, tokom koga će svi prisutni imati priliku da podijele i prodube svoje razumijevanje i spoznaje u vezi sa dubljim značenjem sadašnjih dešavanja na planeti.  Ovakva vrsta druženja pomoći će svim prisutnima da otvore svoje srce i vidike kako bismo svi preuzeli odgovornost da učinimo nešto dobro, ne samo za sebe, već i za cio svijet.

RASPORED PROGRAMA:

16.00 – 16.30 – uvod i objašnjenje tehnika disanja i aktivacije pinealne žljezde (epifize)

16.30 – 17.30 – process Putem svjetlosti vođen uživo preko Zoom-a

17.30 – 18.00 – druženje sa Devi i podjela iskustava

ENERGETSKA RAZMJENA I PROCES PRIJAVE:

Da biste se pridružili programu, potrebno je uplatiti 20 evra na www.paypal.me/DeviMohan/ i potom poslati imejl na devi@mohanji.org da biste potvrdili uplatu i primili Zoom link putem kog se možete pridružiti događaju.

Ukoliko niste u mogućnosti da uplatite sredstva na Pay Pal i više vam odgovara uplata na račun u Srbiji, uputstva za uplatu 2.350 din. možete dobiti na  devi@mohanji.org

Za sve one koji su trenutno u izazovnoj finansijskoj situaciji (nezaposleni, studenti, penzioneri, itd.) postoji opcija plaćanja iznosa od 10 evra. U skladu sa svojom savješću, poštujući zakone energetske razmjene, na vama je da izaberete jedan od ova dva iznosa.

NAPOMENA:

  • Posljednji obrok bi trebalo da bude dva do tri sata prije procesa kako bi se pripremne tehnike mogle izvesti na optimalan način.
  • Molimo vas da nam pošaljite imejl kojim potvrđujete vašu uplatu kako biste i zvanično bili registrovani i na vrijeme dobili Zoom link.
  • Obavezno provjerite vaš Spam/Junk folder kako biste bili sigurni da niste propustili važan imejl
  • Rok za prijavu je 26.septembar u 14h

ISKUSTVA SA PREĐAŠNJIH PROCESA PUTEM SVJETLOSTI:

Olivera M: “Zaista moćno. Čak su i same pripremne vježbe bile moćne. Osjećala sam vatru u pinealnoj žljezdi a jake vibracije u tom predjelu su bile primjetne od samog početka. Cio proces je bio zaista dirljiv i moćan. Primila sam dublje uvide i spoznaje, odgovore na pitanja koja sam imala već duže vrijeme. Osjećala se ogromna milost, naročito kad smo se povezivali sa Velikim Centralnim Suncem i potom sa srcem Majke Zemlje. Blagoslovi koje smo primili su zaista nemjerljivi. Svaka ćelija mog tijela je vibrirala.”

Mirela P: “Na početku je isplivala ogromna tuga i suze, jedna za drugom. Onda se u jednom momentu desilo ogromno olakšanje, te duboko prepoznavanje mog duhovnog puta i suze zahvalnosti – nemam riječi.. Osjećam da je ovo bio najmoćniji i najintenzivniji proces koji sam ikada doživjela. Kada sam na kraju čula riječ Ahimsa koju izgovara Mohanđi, to me je to totalno oduvalo. Prelijepo, prelijepo, više nego prelijepo.”

Ilinka R: “Draga Devi, hvala ti na ovoj dragocjenoj prilici. Ovaj proces me odveo do duhovnih visina za koje nisam ni znala da su mi dokučive. Moram reći da nikada nisam očekivala da bi proces mogao biti ovako moćan. Nakon procesa osjećala sam se bar 10kg lakšom. Ovo je definitivno nešto duboko i posebno i rado ću se iznova vraćati ovom procesu.”

Spomenka D: “Sve što ću reći jeste da sam doživjela svoj dom, vibraciju Sirijusa. Bože, nemam riječi.. Hvala ti puno, od srca.”

Alida K: “Neponovljivo iskustvo. I ja sam osjećala toplotu u predjelu pinealne žljezde. Ono što je ostavilo nadublji utisak na mene je bila ta duboka konekcija sa ljubavlju Majke. I, nakon procesa su navirale suze. Vidjela sam i doživjela jednu novu, potuno novu stvarnost.”

Slobodan M: “Devi, ti si zvijezda, galaksija. Ljudi, ovo je bilo preljepo. Ovo je krija za mase! Šta si ovdje dala će transformisati mnoge živote.”

Top of Form

Bottom of Form