U subotu 24. jula, grad Beograd doživjeće proslavu kao nijednu dosada! Po prvi put ikada, ljudi će se okupiti kako bi proslavili nešto zaista izvanredno – čudo svog istinskog ja.

Na prostoru Ade Ciganlije, jednodnevni porodični događaj omogućiće posjetiocima da, između ostalog, iskuse drevne procese i tehnike iscjeljivanja, zarone u tradicionalnu praksu joge i vođene meditacije, učestvuju u nesvakidašnjim razgovorima i panel diskusijama sa stručnjacima, pjevaju, plešu, uživaju u veganskim specijalitetima i zdravim sokovima.

Program festivala uključiće i razgovor sa pitanjima i odgovorima o različitim aspektima života i postojanja sa Mohanđijem, globalnim humanistom i pouzdanim mentorom za ljude širom svijeta.

„Ovo nije vjerski festival. Ovaj događaj nije namijenjen promociji bilo čega. Cilj mu je ponovo povezati ljude sa sobom. Jednom kada se povežete sa sobom, počinjete uviđati savršenstvo koje je već u vama, bez obzira na vjeru koju sledite, Boga u kojeg vjerujete, državu iz koje dolazite, klasu i kulturu iz koje potičete. Ništa od toga nije važno. Na kraju morate biti povezani sa sobom da biste postigli cjelovitost i savršenstvo u sebi. To nije nešto što možete pokupiti spolja. Ovo je vrlo važno razumjeti i razlog je za ovaj festival.“ – Mohanđi

Uskoro više informacija!

Vidimo se na Adi kako bismo proslavili život, sebe, vrijednosti saosjećanje i nenasilje prema svim bićima i Majci Zemlji!