Pitru Pakša je divna prilika da smanjimo porodičnu karmu i poboljšamo protok energije u našim životima.

VRIJEME DA SE SJETIMO NAŠIH PREDAKA I ODAMO IM POČAST

Pitru Pakša ( od 29. septembra do 14. oktobra ) je divna prilika da smanjimo porodičnu  karmu i poboljšamo protok energije u našim životima. To je izuzetan period od 16 dana da izrazimo zahvalnost našim precima izvodeći svete predačke rituale i anadan ( donaciju hrane).

To obezbjeđuje spasenje našim dragim preminulima i čisti im put za napredak ka višim sferama. Za uzvrat primamo obilje njihovih blagoslova  koji otklanjaju blokade i smanjuju teški teret porodične karme. Često, blokirani napredak je znak blokada u našoj porodici što utiče na svaku oblast našeg života. Tako dobijamo pokretačku silu u našim odnosima, karijeri, obilju, potomcima i svakom drugom aspektu života.

                                                           KORISTI

ČIŠĆENJE

Čisti blokade  i otvara ka obilju, odnosima, karijeri, zdravlju i blagostanju.

BLAGOSLOVI

Dobijate blagoslove za uspjeh i napredak za sebe, djecu i buduće generacije.

SPASENJE

Spasenje za naše pretke čisti put za njihov napredak ka višim sferama.

                                                           ŠTA NUDIMO

ANADAN ( DONACIJA HRANE)

Tokom ovog perioda, Ammucare, pod nazivom ACT4Hunger, izvodi anadan za svece i ugrožene ljude u sljedećim moćnim duhovnim centrima ( Haridvor, Rišikeš, Varanasi, Širdi, Šri Sailam, Gokarna, Tiruvanamalai, Gangapur, Ganešpuri ). Gdje god je to moguće uzećemo hranu koju su blagoslovili sveštenici sa sankalpam ( namerom) za blagostanje donatora.

                                                             RITUALI

Rituali za pretke ( shraadh ceremonija), koriste specifične mantre i ponudu, što, po biblijskom nalogu, može da izvodi sveštenik u vaše ime, na sljedećim lokacijama – Gokarna, Puri, Kaši, Prajagraj i Gaja.

Gokarna (108 evra)

Gokarna ( nazvana Kaši juga) je jedino mesto na svjetu sa živim aspektima ( atmalinga) Gospoda Šive, koje je posvetio  sam  Gospod Ganpati.

Varanasi (170 evra)

Ovo je jedan od najsvetijih gradova koje treba da posjeti svaki Hindus barem jednom u životu. Smatra se da tu boravi Šiva.

Prajagraj ( 108 evra)

Sveto ušće tri rijeke ( Gang, Jamuna i Sarasvati ) je mjesto glavnog Kumb Mela, duhovnog okupljanja koje je najmoćnije na svijetu.

Gaja ( 150 evra )

Mjesto gdje je Buda dobio prosvjetljenje je sjedište Gospoda Višnu i tu su sveta stopala. Smatra se da je tu njegova milost.

Puri ( 150 evra)

Mjesto poznatog i moćnog Gospoda Jaganate, važna lokacija na „ putu Krišninog hodočašća“ i smatra se da je Moksha Dham (mjesto oslobođenja)

Žašto bi neko trebalo to da radi ?

Svete ceremonije I donacija hrane su izrazi zahvalnosti i poštovanja predaka što donosi spasenje umrlim dušama, oslobađa ih bola u nižim astralnim nivoima i čisti im put za napredak ka višim. Za  uzvrat primamo njihove blagoslove što daje pokretačku silu našim odnosima, karijeri, obilju, potomcima i tako dalje.

Često je  blokirani napredak znak blokada u naslijeđu i to utiče na svaki aspekat našeg života. Gore pomenuto nas vodi ka odvezivanju od prošlosti- ljudi i situacija. To olakšava porodičnu karmu što se odražava na naš život kao lakoća postojanja. To nas puno pročišćava i postajemo energetski lakši i svjetliji što nam pomaže da rastemo, napredujemo i razvijamo se.

Mijenjamo frekvenciju predačkog nasleđa što menja našu sopstvenu frekvenciju. Oslobađa i nas i njih i tako pomaže našem putu ka slobodi. Vidi se poboljšanje u  našoj stabilnosti i mislima što nam pomaže da prebrodimo svaku oluju.