Mai-Tri  energetski tretman čišćenja je sveta tehnika uklanjanja energetskih blokada i karmičkog prtljaga u kojoj praktičar koristi moć i energiju Mohanđija kao izvor za čišćenje.

Ova tehnika koristi božanske iscjeljujuće karakteristike Mohanđijeve milosti i dozvoljava im da prodru duboko unutra, sa ciljem da dopru do najsuptilnijeg sloja postojanja – kauzalnog tijela, u kojem se skladište sjemena karmi. Uspješnost tretmana energetskog čišćenja zavisi od prijemčivosti primaoca, kao i od njegove karmičke prošlosti, pa je nemoguće predvidjeti krajnji ishod tretmana.

Ljudsko postojanje je dragocjeno i kompleksno. Mi smo sačinjeni od tri sloja koji, spojeni u cjelinu, čine ljudsko tijelo: Fizičko tijelo – opipljivo tijelo koga smo svi svjesni; Astralno ili energetsko / eterično tijelo – sistem Prane (suptilne životne energije) koja je ključna za naš život koji obuhvata naš um i emocije i najzad, Kauzalno ili karmičko tijelo, u kojem su uskladištene sve naše impresije odnosno sjemena karmi. Mai-Tri tretman cilja na izvor problema, u samo kauzalno / karmičko tijelo, rješavajući probleme trajno. Ako je iscjeljeno samo energetsko tijelo, karma tog iskustva vremenom može ponovo kreirati isto iskustvo. Ako je iscjeljeno samo fizičko tijelo i dalje postoji mogućnost da će snažne impresije u astralnom tijelu kreirati i manifestovati bolest ponovo. Ali, ako je efekat karme premošćen unutar samog karmičkog tijela, ono filtrira naniže i uklanja efekte koji leže u preostalim tijelima i samim tim dovodi do krajnjeg iscjeljenja i na fizičkom nivou.

Međutim, važno je naglasiti da Mai-Tri praktičari u ovom procesu ne krše suptilne zakone karme. Oni djeluju sa namjerom da uklone blokade, stvarajući uslove za isceljenje na mentalnom, emotivnom, fizičkom i duhovnom nivou, ali  samo onoliko koliko je to karmički dozvoljeno.

Mai-Tri tretmani mogu se sprovoditi individulano i grupno, u ličnom prisustvu (direktno) i na daljinu (putem Skype): Individualno energetsko čišćenje radi se uživo i traje oko 30 minuta. Efekti ovog tretmana se osjećaju odmah, kao i u periodu od 2-3 dana nakon tretmana. Često dolazi do potrebe za plakanjem i poželjno je ne potiskivati je. Ovo se događa kada se određene bolne impresije iz prošlosti oslobađaju iz podsvijesti i pri tom procesu isplivaju na površinu svjesnog uma. Odmah nakon tretmana osoba se osjeća duboko opušteno i blaženo opijeno od tople energije prepune ljubavi.


UPOZNAJ NAŠE MAI -TRI PRAKTIČARE