Rezervišite datum za Kriya Intenziv ritrit sa Mohanjijem na Bosanskim piramidama 2024.!

Osmišljen isključivo za praktikante Kriye svijesti, ovaj ritrit potpuno je drugačiji od svih koje ste do sada poznavali.

Tokom četiri dana njegovog trajanja, sveta i izuzetno moćna Kriya svijesti praktikovat će se u fizičkom prisustvu pravog duhovnog Majstora, Mohanjija, na energetski izvanrednim lokacijama kao što su Piramida Sunca, Piramida Mjeseca i podzemni tuneli Ravne, koji su svi dio čudnovate Doline bosanskih piramida, jednog od najznačajnijih energetskih portala na planeti Zemlji. Više informacija o Bosanskim piramidama možete pronaći na:  https://piramidasunca.ba/eng/

Ko može prisustvovati ovom ritritu?

Svi inicirani Kriya praktičari, kao i svi oni koji su prošli obavezan trening, dobrodošli su da se prijave za ovaj događaj.

U slučaju da osjećate unutrašnji poziv za ovu svetu tehniku kao i sam ritrit, a niste prošli obavezan trening, još uvijek imate priliku učiniti to prije septembra.
Za više informacija i prijavu posjetite: https://mohanji.ba/krija-svesti/

Zašto Krija svijesti?

Kriya svijesti omogućava tragaocu život potpune slobode – oslobođenje od okova uma i njegovih obrazaca. Ova moćna tehnika data je Mohanjiju sa svrhom vođenja čovječanstva ka ovom oslobođenju.

Kriya svijesti počinje inicijacijom u specifičnu tehniku, ali ona je zapravo životni stil poniznosti, nenasilja, zahvalnosti i čistoće. Kada se sa posvećenošću dosljedno praktikuje, Kriya svijesti može se opisati kao raketa ka duhovnoj evoluciji i oslobođenju.


“Sveti su put i odredište.

Sveti su praksa i praktičar.

Sveta je inicijacija.

Kriya je sveta.”

– Mohanji


Izvođenje Kriye svijesti u najjačim duhovnim centrima povećava učinak na praktičare. 
Mnogi od njih doživljavaju duboka meditativna stanja, a iscjeljenje se može dogoditi sasvim spontano, ubrzavajući duhovni napredak.

Pratite ovu stranicu kako biste prvi otkrili dodatne detalje o programu.