Potpuno ovladajte umom kroz ovu devetodnevnu interaktivnu onlajn radionicu s Mohanđijem, od 26. februara do 6. marta 2021.

“Beskrajno ste moćniji od onoga što vam um dozvoljava da poverujete.”- Mohanđi

Šta je za vas sloboda?

O slobodi smo uvijek govorili na različitim nivoima, u raznim dimenzijama. Iznova i iznova, razni ljudi govore o potrebi za slobodom. Borili smo se za slobodu. Vodili smo ratove za slobodu. A kada nam je ograničena sloboda kretanja, postali smo nasilni.

Ali, šta je zapravo sloboda? Jesmo li uopšte razmislili o tome?

Verujemo da je sloboda biti u mogućnosti da radimo šta želimo.

Prava sloboda je sloboda od svih aspekata koje smatramo sobom – sloboda od čula, sloboda od obrazaca ponašanja, sloboda od ograničavajućih uvjerenja. Ukratko, sloboda od samog uma!

Ko je majstor?

Majstor je neko ko je uspeo da ovlada umom. Neko ko je dostigao istinskog  majstora u sebi. Neko ko u svakom trenutku ima svijest da je nečije Ja mnogo više od društevnog položaja, imovine koju poseduje i odnosa koje ima sa drugima. To je neko ko je odvojen od ovih vezujućih stvari i teče kroz život u stanju vječite sreće, doživljavajući život u potpunosti i uz zadovoljstvo u svakom aspektu.

Svi mi u sebi imamo potencijal tog majstora. Ono što nam je potrebno je iskra koja će zapaliti plamen potrage i puta da identifikujemo taj potencijal koji nam je urođen i koji je naše pravo po rođenju.

PRIDRUŽITE SE PROGRAMU i potpuno ovladajte umom!

“Na putu potpunog prihvatanja ništa unutar nas (emocije, vezanosti, sjećanja, utisci, navike) ili izvan nas (situacije, mjesta, ljudi) ne treba da utiče na nas.”

Zašto je ova interaktivna onlajn radionica tako moćna?

Seriju radionica pod nazivom “Osnaži se” osmislio je Mohanđi i on ih lično vodi kako bi omogućio ljudima da ostvare svoj pravi potencijal – tj. da probude potencijal Majstora u sebi.

Dok je prva radionica bila posvećena „Upoznavanju sebe“, naredne se fokusiraju na to da „Budete ono  što jeste“ i dostignete svoj puni potencijal.

Ključni aspekti ove radionice:

 • Duboki sadržaj predstavljen u jednostavnom i praktičnom formatu – Mohanđijeve smjernice su veoma duboke i transformišuće, ali ipak  predstavljene vrlo jednostavno, razumljivo i na lako primjenljiv način
 • Rezultati u realnom vremenu – sesije uživo 9 dana zaredom
 • Djelotvornost od samog početka – svakodnevne tehnike i prakse koje pomažu u introspekciji i kontemplaciji
 • Fokus na transformaciju – sesije su osmišljene da potpuno izmjene vaš pristup životu. Naučićete kako da promjenite svoja razmišljanja, svoja uvjerenja, svoje navike i prioritete kako biste imali srećniji i ispunjeniji život
 • Odgovornost zbog toga što ste dio grupe podrške – na ovom putovanju, pridružićete se jakoj zajednici ostalih učesnika; razmjena iskustava i međusobna podrška dodatno obogaćuju ovo zajedničko putovanje
 • Direktno, lično jedan na jedan sa Mohanđijem – Onlajn format dozvoljava svakoj osobi da ima sesiju jedan na jedan sa Mohanđijem (virtuelno). Osim toga, tokom trajanja radionica, svakodnevno postoje prilike za postavljanje direktnih pitanja Mohanđiju.

Pored svega navedenog, Mohanđijevo vođstvo i energija podstiču našu podsvjest da se uhvate u koštac sa svim strahovima, sumnjama i blokadama koje naš logički (svjesni) um jednostavno ne može da dosegne. To daje jasne rezultate, što se vidi iz brojnih izjava učesnika.

„Duhovnost znači pronalaženje istine u sebi koja donosi ovladavanje umom.“ – Mohanđi

Kako program funkcioniše?

U narednih nekoliko meseci, Mohanđi i Mohanđi ačarje će lično voditi učesnike programa na putu otkrivanja duboko ukorjenjenih ograničavajućih uvjerenja koja nas blokiraju da ostvarimo svoj puni potencijal, konačnu istinu i oslobodimo se od uma. Imaćete priliku da sumnju u sebe zamjenite novim, osnažujućim uvjerenjima koja vam omogućavaju da živite život kakav želite i iskusite istinsku slobodu.

Svake nedelje ćete se moći pridružiti sesijama uživo sa Mohanđi ačarjam i Mohanđijem, kao i da pristupite snimcima. Ovaj program se fokusira na preduzimanje akcije i pravljenje koraka ka promjenama.

RASPORED:

Priprema za program Osnaži se 3.0

Satsang sa Mohanđijem (1,5 sat)
26. decembar / 9. januar / 23. januar / 6. februar

Obnavljanje gradiva: (1,5 sat)
19. decembra / 2. januara / 16. januara / 30. januara / 13. februara

Program Osnaži se 3.0

Interaktivni onlajn (Zoom) program uživo sa Mohanđijem održaće se po sljedećem rasporedu:

26. februar – 6. mart
7 dana programa uživo sa Mohanđijem
2 dana vežbi sa Mohanđi ačarjama 1. i 4. marta

Radnim danom sat i po, vikendom dva sata od 13.00h po našem (srednjeevropskom) vremenu.

„Dozvolite da život teče, a da ga um ne blokira. DOPUSTITE ŽIVOT.” – Mohanđi

PRIJAVA:

Za tromesečni pristup prijaviti se OVDJE.

Za neograničeni pristup prijaviti se OVDJE.

Način održavanja programa:

 • Program će se odvijati onlajn putem Zoom-a
 • Detalji će biti dostavljeni registrovanim učesnicima nekoliko dana prije početka programa
 • Snimci svake sesije uživo biće dostupni ograničeno vrijeme u zavisnosti od opcije koju odaberete.
 • Učesnici će svakog dana, van programa i prema vlastitom rasporedu, raditi vježbe koje Mohanđi preporuči.
 • Program će biti vođen na engleskom jeziku uz obezbjeđen simultani prevod na jezike Balkana.
 • Za više detalja pošaljite imejl na programi@mohanji.org

Pretvaranje ograničenja u mogućnosti

Isplati se uložiti sat i po vremena svaki dan za transformaciju od 360 stepeni. Usred haosa svakodnevnog života, zaslužujete ovakva iskustava koja transformišu.

Rođenje i smrt dva su stuba života. Sve između njih su iskustva koja nazivamo životom.” – Mohanđi

I S K U S T V A

“Toliko mi se dopada Mohanđijev stil. Sve veoma pojednostavi. Program je veoma jednostavan i vrlo efektan. Čovek ne mora biti u naprednoj fazi da bi razumeo. To ga čini izuzetno učintkovitim za početnike. Mohanđi na jednostavan način predstavlja veoma duboke stvari. Čak i ono što je apsolutno važno i za napredne jogije, i to prikazuje vrlo jednostavno. Ovo je nešto što svako može apsorbovati.”
Subramanian, Indija

“Program mi je izuzetno pomogao u pogledu mojih stavova, razmišljanja, vježbanja i odnosa sa drugima.”
Jasenka, Hrvatska

“Povećalo se prihvatanje života, situacija i ljudi. Nivo anksioznosti se drastično smanjio i tu je predivan osećaj da te Mohanđi vodi u svakom trenutku.”
Ranjana, Indija

“Pohađanje radionice “Osnaži se” me je u velikoj meri stabilizovalo. To je povećalo moj nivo svijesti, saosećanja. Osećam mir u sebi i mnogo veću kontrolu emocija. Mnogo bolje izlazim na kraj sa situacijama koje su me ranije izluđivale.”
Rimđhim, Indija

“Imam više hrabrosti da se založim za ono što verujem da je ispravno i uz to, da osnažim druge da sebe vide kao vrijedna bića koja imaju nešto posebno da ponude svijetu. Mohanđi je pružio duboke uvide o tome kako imamo potencijal da postanemo i ohrabrio me da budem svjesna da mogu biti bolja nego što jesam. Život, u tom kontekstu, jeste bio značajniji i ugodniji i pozitivno je uticao na to da pomažem drugima. Zahvalna sam Mohanđiju što je pokazao put i osvjetlio ovo ‘putovanje duše’ pretvarajući ga u mom umu u Put ljubavi.”
Andra, SAD

“Nakon ovog programa, značajno se povećala moja spremnost da prihvatim sebe, druge i situacije takve kakve jesu. Moj pogled na život se promjenio, kao i moja spremnost da ostanem u stanju svjedočenja, dok sam ranije u sličnim situacijama postajao ljut, uznemiren i razočaran. Sveukupno sam počeo da gledam svijet iz nove, drugačije perspektive.”
Šankaranarajanan, Indija