Pozivamo vas na Svjesno plesanje, tehniku koja slavi život. Prednovogodišnji program kako bismo u novu godinu ušli rasterećeni, sa čistim namjerama i odlukama koje podržavaju naš duhovni razvoj!


𝐃𝐚 𝐥𝐢 𝐛𝐢𝐬𝐭𝐞 𝐩𝐫𝐨𝐛𝐚𝐥𝐢 𝐭𝐞𝐡𝐧𝐢𝐤𝐮 𝐤𝐨𝐣𝐚 𝐬𝐥𝐚𝐯𝐢 𝐳̌𝐢𝐯𝐨𝐭?  

Svjesnim plesanjem život slavimo na sasvim specifičan način.
Ono predstavlja vrlo efikasnu meditaciju koja se sprovodi kroz slobodan, nestrukturiran ples.

Tokom ovog procesa, odvija se duboko unutrašnje usklađivanje dok jačamo i balansiramo svaku čakru, jednu po jednu, povezujući se vertikalno sa višom sviješću.

Rezultat je čisto blaženstvo i lakoća koja traje satima nakon izvođenja tehnike.

Muzika koja se pušta u toku procesa pažljivo je birana kako bi dotakla najskrivenije žice našeg duhovnog srca. Sposobnost da svoje srce držimo otvorenim, čak i ako smo bili povrjeđeni u prošlosti, znak je duhovne zrelosti i hrabrosti. Život bez otvorenog srca nema pravu ljepotu.

Blaženi osećaj koji traje satima nakon Svjesnog plesanja znak je istinskog unutrašnjeg pomaka koji se dešava duboko u nama.
Spoznaja da se kroz ples može doživjeti takva radost, bez ikakvih vanjskih supstanci, svjedoči o urođenoj moći naše svijesti.

Ovu vođenu plesnu meditaciju mogu praktikovati ljudi svih starosnih grupa i svih vjerskih/kulturnih pozadina i nije potrebno nikakvo iskustvo u plesu.

𝐊𝐋𝐉𝐔𝐂̌𝐍𝐄 𝐏𝐑𝐄𝐃𝐍𝐎𝐒𝐓𝐈 𝐒𝐕J𝐄𝐒𝐍𝐎𝐆 𝐏𝐋𝐄𝐒𝐀𝐍𝐉𝐀:

• Usklađivanje koje podržava zdravlje i duhovno buđenje
• Uklanjanje mnogih unutrašnjih blokada i emocionalne težine
• Povećanje kapaciteta za suočavanje sa izazovima i stresovima života

Pridruži nam se i ti na Svjesnom plesanju sa Ambikom, Mohanji Ačarjom koje će se održati u Bijeljini, Mileševska 5, Yoga Studio – Svjetlost, u petak 30. Decembra u 18h.

Prijave putem broja 065 435 390

Vidimo se i plešemo zajedno!